TuCuTine.ro

Povestea esti tu!

Tu esti Universul iar el nu exista decat prin tine, tu in manifestare. Poti fi acel Tu pe care-l doresti, poti sa te inalti si sa zbori, sa fi acela pe care ti-l inchipuiai  cand erai mic si visai ca vei fi Fat-Frumos sau Ileana Cosanzeana, atunci cand te vei face mare.

 

Acum esti mare! Acum poti sa fi, nu e nevoie sa te pregatesti sa fi sau sa-ti fie frica de ceea ce ai putea sa nu fi. Aminteste-ti de toate nazuintele,  despre cele mai ascunse dorinte, despre cum e sa fi erou, despre cum e sa fi Superman si Peter Pan, despre cum  salvezi lumea, despre ce e mai bun in tine.

Lipsa fricii cand esti mic este doar o consecinta a faptului ca cea mai frumoasa relatie a ta este: tucutine. Erai sincer cu tine, nu te invinovateai, credeai ca orice iti sta in putinta, nu te indoiai si  nu-ti prea pasa de ce credeau altii; deci, copacul se putea urca, gardul se putea sarii, iar papusa „operata” se refacea ca prin minune cu un leucoplast.

Du-te sa sari garduri sau mananca o clatita „ca la bunica” ca sa prinzi puteri magice, ca sa-ti aduci aminte cine esti…garantat functioneaza! Oricat te-ai poticni in drumul tau, ridica-te si mergi mai departe, este povestea ta si tu esti Eroul din ea!

…si nu uita Universul are simtul umorului la fel ca si tine, numai ca el nu si-l pierde niciodata!

 

Post a comment

18 − ten =

Have a question?