Despre mine

Despre mine

Psiholog Giulia Sima
despre mine

Psy.D. Giulia Sima

Tu cu tine este un loc creat pentru tine, un loc de multumiri si recunostinta pentru ceea ce suntem, fiinte creatoare, in iubire. Este locul in care iti poti urma Calea, sau iti poti gasi drumul spre tine, spre ceea ce esti cu adevarat. Invatam impreuna sa scoatem masti, sa inlaturam temerile si sa ne iertam, sa vindecam rani si sa ne iubim.

„Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume” Gandhi

Aici este drumul catre tine si catre oamenii de langa tine, pentru ca lumea ta sa fie asa cum iti doresti, pentru ca sa poti sa daruiesti, tie si lumii, tot ce este mai frumos in tine. Este un loc in care invatam impreuna sa ne bucuram ca suntem nascuti in natura, iar energia prin care suntem definitiv conectati cu ea, ne este binecuvantare.

Sa credem in oameni frumosi, sa credem in onoarea si curatenia sufletului, in armonie cu sinele. Sa dansam cu stelele si luna, sa ne curatam cu briza unui val de mare, sa urcam pe muntele propriei constiinte si sa multumim ca suntem unici.

Tu cu tine a fost creat sa-ti fie loc de inspiratie si sa raspunda curiozitatii tale, sa trezeasca Spiritul creator, sa te inalte in cunoastere. Ne-am gandit sa-ti aratam maestrii, oameni luminati, tehnici de trezire si liniste pentru Spirit, tehnici de miscare si curgere a Energiei pentru corp si remedii din Natura, intr-o abordare holistica ; si asta pentru ca esti un tot unitar. Descopera-te intr-o carte, sau intr-un articol si alege un eveniment din care sa inveti de la cei mai buni drumul catre tine.

Indrazneste sa crezi ca esti deja tot ce iti poti imagina ca poti fi, sa iubesti ce esti in momentul asta si sa te recunosti cu pretuire si iubire.

Tu cu tine inseamna sa stii ca esti minunat, ca te afli in echilibru cu tine si cu momentul ”aici si acum”, sa stii ca esti suma viselor tale, ca esti tot ceea ce gandesti. Asta inseamna perfectiunea.

 

Sa-ti fie cale si indrumare
Sa-ti fie vis si impacare,
Cu liniste si pace sa te-nalti
De frici si rautati sa te descalti
Iar cand dorinta vine
Traieste bucuria din tine!

aici

poti face o programare

    Nume (*)

    Email (*)

    Subiect

    Mesaj

    Have a question?