EnergieInterviu cu Dr. Eric Pearl (I)

TuCuTine.ro

Interviu cu Dr. Eric Pearl (I)

Interviul a aparut in editia din mai 2010 a revistei The Edge si a fost realizat de Cathy Curen.

Dr. Eric Pearl a parasit  unul dintre cele mai de succes cabinete de chiropractica din Los Angeles atunci cand el impreuna cu altii au inceput sa asiste la vindecari miraculoase. De atunci s-a dedicat impartasirii luminii si informatiei care reprezinta procesul de Vindecare Reconectiva, prin prelegeri extinse si seminarii despre Reconectare.

Ce este Reconectarea?

Dr. E. Pearl: Pe baza a ceea ce se demonstreaza si a cercetarilor care se fac, Reconectarea pare sa fie un nou nivel de vindecare, care nu a fost disponibil pe planeta pana acum. Reconectarea ne permite sa transcedem complet tehnicile noastre de vindecare energetica, fara a fi nevoiti sa invatam pasi complicati sau sa fim atenti sa ne miscam mainile in sensul acelor de ceas, sau in sens invers acelor de ceas, sa tragem in sus sau in jos. Permitandu-ne sa transcedem tehnicile, ea ne permite si sa accesam mult, mult mai mult. De exemplu, micutul Demitrios din Thessaloniki, in Grecia, avea tetrapareza spastica, nu putea sa mearga si sa vorbeasca si fusese programat pentru o interventie chirurgicala; dupa o sedinta de vindecare, acum el poate sa mearga, se joaca si alearga. Tatal lui este un doctor marcant in medicina, iar mama lui este asistenta medicala. Ambii parinti, impreuna cu fizioterapeutul lui Demitrios cu logopedul si terapeutul sau ocupational au participat la seminarii ca sa invete cum se face, dupa ce au vazut vindecarea copilului.

Interesant este ca pentru adulti e o provocare sa invete aceasta lucrarea, iar provocarea este ego-ul pe care acestia l-au dezvoltat de-a lungul anilor. Adultilor le place sa vina la seminar si sa spuna „Ei bine, n-am nevoie sa mai fac si nivelul intai”, sau „Eu deja sunt avansat. Am studiat asta si sunt maestru de asta, si mare maestru de astalalta”, iar ego-urile lor interfereaza cu capacitatea lor de accesa puritatea acestei lucrari.

Se minuneaza cum de alti practicieni reusesc sa faca lucrarea asta atat de bine. Cel mai adesea practicienii care o fac cel mai bine sunt cei ce nu au nici un fel de pregatire in domeniul vindecarii, asa ca nu trebuie sa se dezvete de nimic. Ei nu vin la seminar cu frica de a prelua energie negativa, nu se gandesc ca trebuie sa se scuture de astfel de energii sau sa se dea cu spirt sau alte chestii din astea.

 

1 Comment

Post a comment

14 − ten =

Have a question?